25 mei 2024

Heilige Eikloop

Lopen

Wanneer: 25 mei 2024

Ook dit jaar organiseert AVGM weer een Heilige Eikloop. De tocht naar de Heilige Eik in Oirschot kan wandelend, hardlopend of fietsend afgelegd worden en start voor alle deelnemers om 9:30 uur, met uitzondering van de wandelaars die de hele route heen en terug willen wandelen; zij starten om 8:00 uur. De afstand tussen D’n Opstap en de Heilige Eik is ca. 9 km. Bij de kapel zal een waterpost ingericht zijn. Iedereen wordt uiterlijk 12:00 uur terug verwacht bij GM. Introducées zijn ook welkom om in te schrijven.

Vervoer
Voor de lopers en wandelaars bestaat de mogelijkheid om met de auto terug te rijden naar GM. Bij inschrijving kun je aangeven of je hier gebruik van wilt maken. Ook zijn we op zoek naar mensen die bereid zijn om deelnemers met de auto mee terug te nemen. Je mag natuurlijk ook familieleden hiervoor inschakelen. Vermeld bij inschrijving hoeveel lopers en/of wandelaars je mee terug kunt nemen.

Lunch
Na afloop kan iedereen onder het genot van een goed verzorgde lunch gezellig samen napraten in de kantine. De lunch starten we gezamenlijk om 12.00 uur, als alle deelnemers weer terug zijn bij D’n Opstap. Geef in het aanmeldformulier aan of je deel wilt nemen aan de lunch. De bijdrage voor de lunch is 12,95 euro, deze kun je door middel van een betaallink direct voldoen bij inschrijving

Aanmelden
Er zijn twee inschrijfformulieren om je aan te melden:

  1. Aanmelden om mee te lopen, wandelen of fietsen
  2. Aanmelden voor de lunch

Wil je dus zowel meelopen, wandelen of fietsen én lunchen, dan schrijf je tweemaal in. Het is ook mogelijk om alleen mee te lopen, wandelen of fietsen, of om alleen mee te lunchen. Dan schrijf je slechts eenmaal in.

Vragen
Heb je nog vragen? Stel ze aan de organisatie:

Jeroen Bijnen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-13458044

Stéphanie van Beers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-11773145

Inschrijven voor de Heilige Eikloop

Inschrijven voor de lunch

Wanneer: 25 mei 2024

Waar: Gildelaan 2, Best